Canford Cliffs, Poole, Dorset

This house occupies a corner plot in the desirable location of Canford Cliffs.  The brief specified a house suitable for ailing family members whilst incorporating green technologies, combined with the requirement for a four-bedroom contemporary home with open plan living and areas of quiet and relaxation.

This is a stunning example of functional, eco-friendly architecture combined with cutting edge design and bespoke detailing, creating a unique and elegant family home.

David James Architects were awarded ‘commended’ for the ‘Best Family Home’ category at the 2013 British Homes Awards, for this design.

The British Homes Awards showcase the best of new home design, challenging architects to respond to particular design briefs, creating innovative and environmentally conscious designs.


For more information about how our architects can help create residential and commercial property designs that bring your ideas to life and are tailored perfectly to your requirements, contact us today on 01202 755633.

contentmap_plugin